föregående nästa

2002-03-29

Fredagen den 22/3 kom husse och matte och hämtade mig. Först busade jag lite med mina syskon, hälsade på min nya familj och sedan när det hunnit blivit mörkt ute var det dags att åka iväg mot mitt nya hem i Göteborg.

Jag gillade verkligen inte att åka bil! Satt i mattes knä hela tiden och tyckte det var lite hemskt. Kräktes flera gånger och provade att bita matte och husse lite också.

När vi kom hem sprang jag runt och tittade och nosade överallt: i hallen, badrummet, i toaletten, ja överallt. Tillslut såg jag att det fanns ett mysigt hörn som var mitt och satte genast igång och leka med leksakerna som fanns där.

 ...Ååh vad det är roligt att bita i allt
Jag älskade att bitas! Ibland går jag för långt. Som när jag bet i kamerans rem när matte skulle filma mig. Filmen   Kameraremmen Kolla in filmen på mig här! (138 kB) . (Du måste ha flash-plugin för att kunna titta på den).

kolla   på filmen

Nyfiken
Jag är otroligt nyfiken. Det tog bara två dagar här hemma så gick jag uppför trappan (kunde bara inte hålla mig, så jag passade på att gå upp ett par trappsteg när ingen såg på, men jag kan inte riktigt gå nedför den än). Och jag gillar "tänk-lekar". Just nu håller jag på med "snurr-plattan" och den där bollen som har godis i sig...kluriga grejer... Filmen Rulla Kula Kolla in filmen på mig här! (138 kB) Du måste ha flash-plugin för att kunna titta på den

kolla på filmen kolla på filmen kolla på filmen


Busig...
Jag älskar att busa och bita i allt (speciellt älskar jag att bita matte och husses byxor och händer). PET-flaskor är kul att bita i. Speciell då det finns en godbit inuti. Lite svårt att få ut godiset bara, men flaska är rolig att tugga på. Filmen PET-flaskan Kolla in filmen på mig här! (208 kB) Du måste ha flash-plugin för att kunna titta på den

kolla på filmen kolla på filmen kolla på filmen


...och trött
Att sitta och ligga kan jag redan. Det var lätt som en plätt att lära sig. Men man blir väldigt trött. Tur att det finns någonstans att vila huvudet på då man tar sig en tupplur.
Det var allt för den här gången!
Dixi


föregående nästa